27 Ocak 2011 Perşembe

Geldim, öptüm, mıncırdım.

Caro Diario,
dün eve döndüm. Arabayı otoparka sokarken gerçekten kalbim yerinden fırlayacak gibi oldum. Arabadan inince adamlarımı pencerede gördüm - eve nasıl koştuğumu bilemedim. Sırıtık bir küçük adam boynuma atladı. Oh be, öptüm mıncırdım şükrettim!

Deniz tam kendisinden beklediğim gibi bir 3 gün geçirmiş. Akşamları babaanne dede amca üçlüsünü mestetmiş, oyunun dibine vurmuşlar. Sabahları normalden daha uzun uyumuş. Kimseleri üzmemiş. Ama iki lafın başı "anne toşa toşa şana (bana) gelecet", "anne antalyaya gitti, uçatla gitti, toplantı yapiyo, şona Deniz'e gelecet", "anne gelince yine geliriz" şeklinde ifadelerle anneyle ilgili kontrolünü de eksik etmemiş:). Mert'in bana ilettiği kadarıyla 1 gün daha olsa çok özlermiş. Bilmiyorum, üzülmeyeyim diye böyle söylemiş de olabilir ama...neyse, 3 gün böylece geçti gitti.

Benim açımdan ilginç 3 gün oldu. Gecelere kadar iş-güç-eğlence, kör sabahtan itibaren toplantılar, koskocaman bir tesiste sürekli ordan oraya koşturma, bir de üstüne hayatımda ilk defa 800 kişilik ekip önünde 3 saat süreyle sunuculuk deneyimi derken nasıl geçtiğini anlamadığım, ama diğer taraftan da sanki 33 gün gibi gelen bir 3 gün. Neticede kendimi iyi hissederek döndüm, önemli olan da o heralde. Birkaç ufak takdir sözü insanın nasıl da farklı hissetmesine yol açıyor, ne acayip!

Haftasonu Music Together, arkadaşlar, Tuzla...rutinimize geri döndük. Kar yağsaydı da kartopu oynasaydık, azıcık zorunlu tatil yapsaydık hiç fena olmazdı, kısmet bakalım.

Öptüm,
1anda

3 yorum:

  1. İlk ayrılığınız mıydı? Sorunsuz geçmesine sevindim :) Öpüyorum Deniz kuzuyu kocaman, biz heralde yokuz bu hafta, Arda hasta..
    Sevgiler, Zeynep

    YanıtlaSil
  2. Zeynep'cim,
    Büyük adam haliyle ilk ayrilikti:) Cok gecmisler olsun Arda'ya..umarim onemli degildir. Haftaya da biz olmayacagiz buyuk ihtimalle, ondan sonraki hafta gorusuruz. Operim.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil