21 Şubat 2012 Salı

Uzun Şubat

29 çekecek ya bu yıl Şubat, bir uzun geldi bana:).

Tabii aslında aynı anda bilmemkaç şapkalı insan olma çabamın, bir tür "hophophop değiş tonton" hayatı yaşamamın da etkisi var bunda. Bir taraftan İyi Cüceler 'de güzel şeyler yapma hevesi, bir taraftan İK dünyasında varolma savaşı, her taraftan anne-eş-evlat-arkadaş rolleri... Üstüne bugüne kadar hiç olmadığım kadar lezlegrip olma durumu... Hepsi uzattı tabii Şubat ayını:). Ama yine de şükretmekten başka yapacak birşey yok. Gerçekten, tüm kalbimle söylüyorum bunu.

3 yaşını 1 ay geçti Deniz bey bu dönemde; ama sanki birden çok büyüdü. Adam gibi konuşmalar, sohbetler, itirazlar, ne istediğini çok bilmeler ve hiç bilmemeler... Her an şaşırtıyor beni. Tükkana geldiği zaman çok çok mutlu oluyor, yeni arkadaşlarla ve insanlarla tanışıyor orada, ama en önemlisi de yepyeni kurallarla, duygularla karşılaşıyor. Mesela "bak ama dokunma", "dokun ama sakın bozma",  "etraftaki herşey çok güzel, e bizim de, ama aslında bizim değil, aslında biz onlardan başka çocuklar yararlanabilsin diye buradayız",  "o oyuncaklarla başka çocuklar da oynayabilir, kitapları başka çocuklar da okuyabilir, paylaşmak bizi zenginleştirir", "ben uykum geldiğinde babayla eve gider uyurum, ama anne burada kalmak zorunda", "annem eskiden sadece bana kitap okurdu, şimdi birsürü çocuğa okuyor ve onlarla oynuyor - ama bu normal", vesaire vesaire vesaire. Şimdi buraya yazınca farkettim ki gerçekten çoook önemli bir evre bu Deniz için. Çok şey mi istiyoruz bazen acaba çocuklardan?

İşte böyle...şimdi İK şapkamı takıyoruuuum....ve toplantıya başlıyorum...

1anda

İyi Cüceler'in iki cücesi, Dev babalardan Çağlar'la:)
En güçlü onlar...gerçekten de!

2 yorum:

  1. Geçmiş olsun, kolay gelsin.

    Diğer yoğun anne Çiğdem

    YanıtlaSil
  2. Hizli firsat!

    Biz uluslararasi islem iyi güvenilir, güvenilir. Bu firsati kaçirmayin lütfen, buraya gelecek 2014 yili dogru yatirim baslatmak için bir firsattir. % 100 emin ol daha fazla bilgi için e-posta MMV (vandamariana111@gmail.com) Sen garanti.

    Eger tarim için bir kredi ihtiyacim var mi? Is için kredi? yapimi için kredi? Yatirim kredisi? Ögrenci kredi? Borç konsolidasyonu kredi? Bu bir firsattir, kullanimi ve yeni bir hayata baslamak. Daha fazla bilgi (mrsvandamariana@yahoo.co.uk) için e-posta MMV.

    Allah lonca tüm ...

    M.M.V LTD.

    YanıtlaSil