26 Şubat 2011 Cumartesi

"Deniz" parantezinde "kanka"lar

Caro Diario,
Başak'la bunu ilk kim yazacak yarışına girdik ama, hakikaten önemli bir mevzuu...artık bizimkinin bir "kanka"sı var!
Belki her dönem öyledir ama, bizim şu kış döneminin MT sınıfı pek bi eğlenceli, pek bi uyumlu (kocaman maşşallaah!). Çocuklar birbirlerinin anne-babalarıyla dansediyor, dinlenme şarkısında başka ailelerin dibinde uyuyor, kendi aralarında makul diyebileceğim bir ilişki var filan falan. Doğal bir oyun grubuyuz kısacası - kimse kasmıyor, kimse kasılmıyor. Bu ortamdan yeni arkadaşlıklar da doğuyor tabii, hem çocuklar hem de annebabalar arasında. Sınıfımızda Deniz adı tercih edilen bir isim, bizim yeni "kankamız" da Deniz Karagül:).

Bugün MT sonrası tüm yorgunluğumuza ve de soğuğa ve de sulukara rağmen Deniz Karagül'lerle bir Beyaz Fırın üstü İyi Cüceler yapalım dedik, pek güzel oldu.  İlk başlarda İyi Cüceler'deki ağaç evi hafiften paylaşamama durumları olsa da, sonrasında hem güzel güzel oynadılar, çizimler boyamalar yaptılar, hem de kitabevini doyasıya "turladılar"! Bir ara Deniz Karagül "Çobaaaan, Çobaaaan" diye bizimkini arıyor, bizim Deniz de kendisine bir suç ortağı bulmanın mutluluğuyla yerli yerinde duran oyuncak arabaları mekanın öbür ucuna taşımanın planlarını kuruyordu:) Tabii biz annebabalar bu kanka durumunun şokuyla bir fotoğraf çekmeyi başaramamış olduk, o ayrı mesele...ama neticede pek güzel bir Cumartesi sabahı geçirdik, eve gelince de küüüt diye uyuduk!

Haftaya Pazar yine Karagül'ler ve Arda'larla Süreyya'da Müziğe Dokunmak etkinliğine gideceğiz. 2. balkonun en arkasından bulduğumuz yerde bakalım 3 silahşörler ne bombalar patlatacak:)))

Öperim,
1anda

4 yorum:

  1. Yaaa süüperrr olmuşş... Remzi bizi ekip arkadaşlarıyla içmeye gitmese ahh ahhh...
    Çobanlar bende yazıcam bu konuyu ama... :)

    YanıtlaSil
  2. Tacizciyim(!) sürekli yorum yollarım.
    Deniz uyudu attım kendimi bilgisayarın başına ve yazdım :)Haber vereyim dedim.
    Bu arada süper bir sabahtı tekrar teşekkürler.. Tekrarlayalım :)

    YanıtlaSil
  3. Başak Karagül (!), kesin tekrarlayalım! Bu arada Mert iki yorumunda en çok "Remzi arkadaşlarıyla içmeye gitti" kısmına takıldı:))))

    YanıtlaSil
  4. Bir dahakine kankaların fotosunu da çekin ama, hatta foto yetmez video olmalı, aferin kuzulara :) Deniz & Deniz'i öpesim var :)

    YanıtlaSil