30 Ocak 2011 Pazar

Haftanın sonuuu...


"Pazar günleri... kıymetini giderken anlamak gibi"

Caro Diario,
şu Pinhani'yi pek seviyorum - özellikle de şarkı sözlerini. Tespitleri çok hayattan, haftanın sonunu hele de Pazar gününü böyle güzel anlatan başka şarkı var mı? Ha adıma şarkı yapmış olmaları da cabası:)

İşte biz de bu haftasonunu dolu dolu yaşadık, ve yine Pazar'ın ertesine geldik.

Cumartesi Music Together sonrası rutin 2 yaş doktor kontrolümüz vardı. Altan amma'nın yerini çok seviyor bizimki, kaydırak, atlar, vs hakikaten bekleme alanı çok eğlenceli! Son birkaç seferdir doktor öncesinde evde hep ön çalışma yapıyoruz - nasıl tartılacağız, aşı varsa nasıl olacağız filan gibi. Bu seferki sanki biraz daha işe yaradı sanırım, nispeten az tepkiliydi konuya:). Çıkarken öyle bir "yine geliriz Altan ammaya" diyor ki, sanırsın en sevdiği aktivite! Neyse, çok şükür gelişim, vs gayet normal. Babası kılıklı, ince yapılı tabii o yemeye daha çok kilo alır diye hayal ediyordum ama hareket ve aktivite had safhada olduğu için yine anca kendini kurtaracak şekilde kilolanmış küçük paşa.

Doktor sonrası evde öğlen uykusu, akşam da Moda'da Kolombo gerçeğiyle tanışma. Hep çocuğum olsun, onunla Kolombo (ama ille de Moda) keyfi yapayım diye hayal ederdim...çok şükür gerçek oldu. Bir dahaki sefere Moda'daki çocuklu ahalinin de hasta olmamasını ve bu klasiği onlarla birlikte yaşamayı umuyoruz.

Pazar günü ise Tuzla ve illa ki teyzesi! Teyzeyle benim aramda 18 yaş var, teyzesiyle Deniz arasında 19. Yani benim kardeşimle yaşadığım ilişkinin benzerini onlar yaşıyor şimdi - bu çok hoşuma gidiyor. Şu anda ben bu yazıyı yazarken çılgın gibi azıyorlar tomit teyzeylee!

Yarın Pazartesi, hayatın öbür yüzü:). Güzel bir hafta olsun.

1anda

1 yorum:

  1. Pazartesilerde güzeldir, hayat hızla akar ve bizi tekrardan cuma gecesine kavuşturur.iyi haftalar

    YanıtlaSil