27 Nisan 2011 Çarşamba

Torpanti

Caro Diario,
bu sabah Mert'le ayni anda evden ciktik. Normalde sekiz bucuklara kadar uyuyan Deniz boyle gunlerde 7'de kucuk horoz seklinde dikilir, yine oyle oldu. "Babayla birlikte toplantiya gidecegiz" deyince "ben de torpanti yapicam. Aksama torpanti yapalim" dedi. "Tamam o zaman dedim, aksam bizim gelmemize yakin Zekiyem'e soyle, sana toplanti kiyafeti giydirsin, annebabadeniz toplanti yapalim" dedik. Toplantinin konusunu da "Viyana" olarak belirledik (15 Mayis'ta 4 günlüğüne Zeynep'in başındayız kısmetse ya, çok heyecanlıyız ya, Deniz de bu heyecanın tam ortasında ya, o bakımdan...).

Akşam otoparka geldiğimizde bizi fotoğraftaki çocuk karşıladı camda. Kahkahayla gözyaşı arasında gittim geldim. Evde tüm ciddiyetimizle toplantımızı yaptık, kararlarımızı aldık. Toplantımız köfte makarna menüsüyle süslendi, böylece "yemekli toplantı" kavramıyla da tanışmış oldu Deniz.

İyi geceler,
1anda


2 yorum:

  1. hii kravata bak, koca adam gibi giyinince çok komik oluyorlar, bayıldım :))Torpanti kararlarını hatırlatırsınız Deniz' e Viyana yolunda :)

    YanıtlaSil
  2. çokkk yakışıklı olmuş.. İş toplantıları aşk toplantısıyla biter ilerde ben söyliyim..

    YanıtlaSil